About me

Cine sunt eu?

Sunt Macy. Macy vine asa ca o prescurtare de la numele meu de familie. Sunt nascuta pe data de 14.05.1990. V-am dat data ca daca scriu varsta mea si uit sa modific dupa ce am alta varsta nu arata prea bine. 

Ce fac aici?

Aici, pe blogul meu vreau sa adun lucrurile pe care le incerc, retetele pe care le mai testez, dar si vreau sa scriu povesti, lucruri fara sens, pentru ca pana la urma in copilarie voiam sa fiu un scenarist sau sa scriu o carte cu povesti. 
Poeziile nu m-au pasionat, dar asta nu inseamna ca nu apreciez o rima buna.

Despre ce se scriu? 

Despre tot ce pot si ma pasioneaza. 

Nu as putea scrie daca nu simt acel lucru. Articolele ar fi prea fortate si s-ar vedea acest lucru. Dar daca imi place un lucru foarte mult, pot sa va vorbesc mult si bine despre el, asa ca sa nu va ganditi ca este o lauda exagerata, este de fapt o obsesie.

Imi place tot ce tine de make-up si nu ma dau in laturi sa incerc ceva nou. Sa devin mae-up artist, mai visam candva, dar acest lucru doar pentru ca-mi plac culorile foarte mult si pentru ca prin machiaj poti exterioriza frumusetea interioara pe care o are o femeie. Nu am renuntat de tot la idee, dar am un vis mai mare.

Am invatat sa gatesc prin intermediul blogului. Imi placea si bucataria inainte, dar nu ma incumetam sa incerc. Si am descoperit o lume frumoasa si cu multe gusturi. Am invatat ce inseamna rabdarea datorita retetelor gatite pe blog.

Dar si manichiurile pregatite m-au invatat ce inseamana rabdarea. Rabdarea de a astepta ca oja sa se usuce si de a crea diferite modele pe unghii. 

Ce vreau de la blog?

De la blogul meu am asteptari mari. Vreau sa aiba articole bune si poze bune, din pacate nu tot timpul imi iese, dar sper ca pe viitor sa reusesc acest lucru pentru a-i determina pe cititori sa se implice mai mult. 
Ma bucur cand vad ca cititorii se implica in discutii si isi spun parerea. Imi place sa interactionez cu ei si incerc sa fac acest lucru cat pot de repede, dar din pacate si timpul nu e mereu de partea mea si trebuie sa aman. Dar daca vad o intrebare sau ceva ce mi se pare ca necesita prioritate raspund numaidecat.

Daca vreti sa aflati si alte lucruri trebuie doar sa puneti intrebari sau sa urmariti articolele pentru ca in ele de multe ori dezvalui cate ceva despre mine.

Pupici :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)