luni, 16 ianuarie 2017

Paleta de farduri NYX Avant Pop Nouveau Chic || Review

Nu ma mai pot satura din a nu cumpara palete de farduri. Ador culorile si atunci le vreau pe fiecare in colectia mea. Din fericire le folosesc si nu le uit prin unele sertare, dar tot am doua palete pe care nu le-am folosit si mi-ar placea totusi sa nu-mi fie mila de aceste palete si sa le folosesc pentru ca mi le-am dorit mult si acum ca le am se pare ca-mi plac prea mult ca sa le mai folosesc. 

Ultima paleta intrata in colectia mea este o paleta de la NYX de care m-am indragostit imediat de cum am vazut niste swatch-uri pe Internet. Am dat de un clip pe YouTube si fata care vorbea a facut si un tutorial scotand in evidenta o anumita culoare si recunosc, am adaugat paleta in cos. Offf, offf...
Dar nu regret nimic pentru ca e absolut superba si v-o recomand si voua daca nu o aveti sau daca nu aveti prea multe palete de farduri in colectie. 
Aceasta paleta de la NYX face parte din gama Avant Pop si eu am Nouveau Chic. Aceasta paleta contine 10 farduri cu finish diferit care permite crearea de diferite tipuri de machiaj in functie de ocazie sau de momentul zilei.


Nouveau Chic contine nuante sidefate si mate in culori neutre si nu numai care pot face trecerea de la un machiaj de zi la unul de seara intr-o clipita. De exemplu avem nuante de roz, champagne, piersica sau doua nuante movulii, dar si taupe si un gri petrol si un verde masliniu cu sclipici aurii care este suuuuperb. Textura fardurilor este catifelata si nuantele sunt pigmentate. Din pacate, sunt putin prafoase, dar pentru mine nu e niciun deranj. 

Un alt fapt ce-mi place este faptul ca folosind o pensula umeda nuantele devin mult mai intense, deci daca vreti sa scoateti in evidenta o anumita nuanta puteti folosi o pensula umeda.



Uitati-va bine la paleta si spuneti, va rog, ca nu este superba aceasta paleta. Ba da, este. Paleta costa 78 de lei si poate fi gasita in magazinele NYX. De asemenea, mai gasiti si inca doua palete cu culori vibrante perfecte pentru vara, dar si pentru iarna cand vrem sa iesim din monotonia gri a iernii.

Ati incercat aceste palete NYX din gama Avant Pop?


Kisses&Hugs...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)