duminică, 15 ianuarie 2017

4 produse favorite in 2016

In 2016 blogul meu l-am cam neglijat. Nu am reusit sa scriu atat de mult pe cat mi-as fi dorit si din aceasta cauza am ramas in urma cu anumite noutati despre care voiam sa va vorbesc si de asemenea sa va prezint anumite produse pe care le incercasem. Dar a venit 2017 ceea ce inseamna un nou an in care ma pot revansa pentru 2016. Vreau sa revin cu un numar dublu de articole fata de cate am scris in 2016. Nu mi-a venit sa cred ca doar atatea am scris cand m-am uitat peste lista dar ce sa-i faci timpul poate sa treaca uneori fara sa ne dam seama ca neglijam anumite lucruri dragi. De aceea va rog sa aveti grija de voi si de cei din jur si sa nu-i neglijati ca atunci cand faceti calculul rezultatul sa fie cel la care nu ne asteptam. 
Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in 2016 si stiu ca v-am neglijat si nu am reusit sa va rasplatesc pentru ca ati venit pe blog si ati citit articolele si de asemenea ca v-ati facut simtita prezenta si pe Facebook. Stiu ca toti suntem ocupati si de aceea va sunt si mai recunoscatoare ca ati reusit sa va rupeti si un minut din timpul pentru mine :)

In 2016 am incercat mai multe produse, dar azi vreau sa va prezint patru produse care pentru mine au fost the best of 2016. Adica sunt acele produse care mi-au placut cel mai mult si au reusit sa ma impresioneze. 


Primul produs este fondul de ten cushion. Eu am incercat unul de L'oreal si unul de la The Body Shop. Mi-au placut datorita texturii si de asemenea datorita faptului ca nu incarca tenul, dar voi reveni cu review-uri pentru fiecare produs in parte. Am vazut pe Instagram ca va aparea un fond de ten cushion si de la Maybelline.

Al doilea produs care m-a impresionat este rimelul Volume Reveal de la Bourjois. Pentru mine este cel mai bun rimel pe care l-am cumparat in 2016 deoarece ofera volumul pe care eu il caut si de aceea am si cumparat varianta ultra black. I-am facut un review aici :)

Un alt produs este de la The Body Shop si anume Drops of Sun cu ajutorul caruia puteti crea acel glow de vara, de vacanta. Este la fel ca si picaturile pentru ajustarea nuantei de fond de ten, dar inca nu le-am incercat. Puteti gasi mai multe detalii despre acest produse in articolul cu Esentiale de vara cu The Body Shop.

Si ultimul produs este un produs pentru ingrijirea pielii de la Foreo. Un dispozitiv care ajuta sa ne mentinem pielea curata eliminand impuritatile. Mi se pare un produs inovator si a trebuit sa fie inclus pe lista. Il puteti gasi in Douglas daca sunteti interesate. Am scris un review despre aici

Pe voi ce produse v-au impresionat in 2016?


Kisses&Hugs...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)