duminică, 9 octombrie 2016

Paletele Down to Earth de la The Body Shop || Review

Cred ca am spus-o si anul trecut in cazul unui produs, dar o spun si de data aceasta The Body Shop s-au intrecut pe sine insusi si cred ca acesta este motivul pentru care anul acesta am incercat atatea produse de la acest brand si mai multe altele in lista mea.

Cei de la The Body Shop au lansat o gama ce contine palete de farduri inspirate de natura ca sa puna in evidenta culoarea ochilor fiecarei persoane. Gama se numeste Down to Earth unde gasim cinci palete de cate patru nuante fiecare si o paleta care are 8 nuante de patru farduri. Fiecare paleta contine nuante care se complementeaza pe fiecare astfel incat permit realizarea unui machiaj frumos si care sa puna in evidenta frumusetea fiecarei femei.
Toate paletele contin ulei de susan, ulei de babassu si ulei de marula, toate obtinute prin programul Community Trade. Nu sunt folositi fertilizatori artificiali sau pesticide astfel ca produsele pot fi folosite in siguranta.
Eu mi-am cumparat o paleta care o pot folosi zi de zi si una pe care o voi folosi in cazul machiajelor de seara.


Smoky Plum are patru nuante neutre, usor sidefate, in afara de cel alb-galbui care e mat. Nuantele sunt superbe si se amesteca foarte bine intre ele. Fiind mai buttery (cremoase) se intind cu usurinta pe pleoape. Folosind un primer fardurile rezista intreaga zi. 
Fiecare fard are 2.2g. Culorile sunt foarte pigmentate si pe care le vedeti mai jos sunt aplicate fara baza. Pot fi folosite atat uscate cat si ude pentru culori mai intense.


Am fost atrasa de Smoky Black, datorita nuantei de albastru din paleta. Mi se pare atat de elegant ca a trebuit sa ajunga in cosul de cumparaturi. Acel albastru contine mici sclipici albstrasi care la soare sclipesc foarte frumos. Fardurile sunt foarte pigmentate si rezista pe pleoapele mele destul de mult, dar tot va recomand sa folositi un primer.
La fel ca cealalta paleta, fiecare fard are 2.2g.


Un alt lucru care il ador la aceste palete este ca nuantele pot fi scoase din palete si daca detineti mai multe palete puteti lua cu voi in calatorie, de exemplu, doar nuantele care va plac.


Ador aceste palete de farduri si mi se par o investitie chiar buna. Pot fi cumparate atat de pe site-ul The Body Shop cat si din magazinele lor fizice. Apropo, stiti ca se deschide un nou magazin The Body Shop in Cluj? Yeeey... :D

Sunt foarte impresionata de aceste farduri de la The Body Shop. Trebuie sa va felicit!!! Bravo si tineti-o tot asa.

Ati incercat aceste farduri de la The Body Shop?

Kisses....:*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)