sâmbătă, 15 octombrie 2016

Bourjois Volume Reveal Mascara || Review

Cred ca am dat intr-o obsesie pentru rimeluri pentru ca nu ma pot abtine sa nu cumpar rimeluri, mai ales daca au fost recent lansate. Asa s-a intamplat si cu ultimul rimel lansat de Bourjois, Volume Reveal. Descrierea lui prin care promite volum fiecarei gene datorita periei care are grija sa acopere fiecare geana in mod individual m-a facut sa mi-l doresc si l-am cumparat. 
Peria are o forma trapezoidala si este subtire avand perii de inaltimi diferite pentru ca fiecare geana sa fie imbracata si astfel pusa in evidenta. 
Aceasta mascara are si o oglinda ce ofera un zoom x3 pentru a evidentia toate genele.Periuta este subtire si mie mi se pare potrivita pentru ochii mei. Aplicarea se face usor si perii in dimensiuni diferite reusesc sa atinga fiecare geana in parte.
Ador rimelul si s-ar putea sa intre in top 3 sau chiar sa fie rimelul anului 2016 asta daca nu mai descopar altul care sa fie mai bun. Sigur pana la sfarsitul lui 2016 voi mai incerca si alte rimeluri. 
Asa cum puteti vedea mai jos, rimelul ofera volum si evidentiaza fiecare geana in parte. Ofera si putina alungire si curbare. Genele devin negre si bogate si deschide privirea.
Nu curge si nici nu pica de-a lungul zilei. Se demachiaza foarte usor
In magazine puteti gasi si varianta waterproof.


Voi cumpara si alte rimeluri, dar acesta cu siguranta va fi readaugat pe lista mea de dorinte.

Ati incercat rimelul Volume Reveal de la Bourjois?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)