duminică, 30 octombrie 2016

3 oje pentru toamna de la OPI Washington DC || Swatch-uri

Poate ati observat ca nu am mai postat chiar asa de periodic si acest lucru este din cauza ca am mai lucrat si peste program si tot ce imi doream era sa dorm. Azi am revenit cu o postare despre un produs pe care mi-l doream de ceva timp.
V-am aratat aici lista mea cu dorinte pentru aceasta toamna si se pare ca incet incet bifez produsele din acea lista. De data aceasta am bifat niste oje perfecte pentru toamna care chiar daca e pe sfarsite nu-mi pare rau ca le le-am luat pentru ca nuantele sunt superbe.
Colectia Washington DC a fost inspirata orasul Washington DC si impreuna cu actrita Kerry Washington, cei de la OPI au creat noi nuante perfecte pentru toamna. 
Nu ma puteam hotari ce nuanta sa-mi iau asa ca mi-am ales un set de 3 mini oje care sunt create special de Kerry Washington.
Ojele se numesc Inside the Isabelletway, Kerry Blossom si Liv in the Gray.
Ojele au 3.75 ml fiecare, deci sunt micute de tot, dar dragalase.


Le-am aplicat in doua straturi si nu au ramas dungi inestetice cu exceptia lui Kerry Blossom care a ramas cu o dunga inestetica. Poate ar fi trebuit sa aplic si al treilea strat.


Mai am niste nuante superbe in minte, dar imi pastrez banii pentru colectia de iarna inspirata de filmul Breakfast at Tiffany.

Ati incercat ojele OPI din colectia Washington DC?
Care este nuanta voastra preferata?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)