luni, 12 septembrie 2016

Oja Color Riche cu uleiuri pretioase de la L'oreal - Absinthe

Bine v-am regasit! E o noua saptamana si de data aceasta am vrut s-o incep in culori mai tomnatice desi sunt atrasa si de culorile vesele probabil datorita vremii. 
Ojele Color Riche cu uleiuri pretioase de la L'oreal au fost lansate de curand si de cum le-am vazut initial pe pagina de Instagram a celor de la L'oreal voiam sa le cumpar. In primul rand m-a atras ambalajul lor. Imi place mult design-ul acestor oje ca de bijuterie. Mi-am cumparat mai multe nuante si vi le voi arata pe rand. 
Oja pe care v-o arat azi este in nuanta 666 Absinthe este un verde perfect pentru toamna.Aceasta oja ofera o culoare intensa si m-am indragostit imediat de ele. Pensula este lata si se aplica cu usurinta dintr-o singura aplicare sau doua depinde. In functie de stratul aplicat poate fi necesar doar un singur strat. Oja are un luciu superb si pe unghiile mele rezista cateva zile.
Oja are si parfum. Conform descrierii oficiale, are un parfum de trandafiri. Cand am mirosit oja parfumul mi se parea foarte cunoscut si in scurt timp mi-am dat seama ca miroase a ruj Color Riche.


Ojele le puteti gasi in magazine si pe emag.ro desi pe emag am vazut mai putine nuante dar si acelea sunt superbe si merita sa cumparati o oja din aceasta gama.

Ati incercat vreo oja Color Riche L'Huile de la L'oreal?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)