luni, 5 septembrie 2016

L'Oreal Mega Volume Miss Hippie Waterproof || Review

Mereu sunt in cautarea volumui cand vine vorba de gene. Acele gene bogate ca de reclama care arata ca niste gene false. Stiu ca exista posibilitatea extensiilor de gene dar nu si cand vine vorba de niste care nu suporta ca ceva strain sa se apropie prea mult de ei. Asa ca singura mea varianta este rimelul. Si desi gasesc acel rimel super care il tot cumpar datorita efectului pe care il ofera genelor, este asa de amuzant sa incerc altele care au aparut pe piata. Si in ultimul am incercat cateva rimeluri, dar azi vom vorbi despre o aparitie de la L'Oreal care promite mega volum si este si rezistent la apa. 
Miss Hippie Mega Volume promite sa ofere acele gene bogate pline de volum si pregatite de festival. Desi festivalurile s-au cam terminat, eu imi doresc gene pline de volum tot timpul :D
Pentru a avea gene cu un volum rapid formula este imbogatita cu polimeri speciali.


Genele mele prind volum si privirea este deschisa. Textura nu este foarte lichida,
astfel ca genele nu se lipesc intre ele si datorita periutei care imbraca fiecare geana in rimel, genele arata mult mai bogate, iar formula nu incarca genele. Acest rimel ofera si alungire si le curbeaza putin. Avand gene mai rare mereu sunt in cautare de volum si imi place si cand genele sunt alungite si curbate. Nu pica de-a lungul zilei si este acolo, pe gene, si la sfarsitul zilei.

Eu mi-am cumparat varianta waterproof mai mult din greseala, dar pana la urma a fost spre binele machiajului pentru ca uneori de la soare sau vant imi mai lacrimeaza ochii. Rimelul rezista intreaga zi si cu demachiantul potrivit se indeparteaza usor.
Periuta nu este foarte mare, as putea spune ca este o periuta medie si nu mi-am distrus machiajul folosind acest tip de periuta. Perii periutei sunt desi pentru a imbraca fiecare geana si astfel rimelul face ca genele sa aiba mai mult volum.Daca doriti gene cu mai mult volum atunci va recomand acest rimel.


Ati incercat acest rimel Miss Hippie de la L'oreal?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)