joi, 22 septembrie 2016

Lime Magic de la C-THRU || Review

Raze de soare, caldura...unele dintre voi poate simt deja dorul de vara. Pentru dorul de vara acest parfum de la C-THRU este perfect. Lime Magic vine sa aduca o raza de soare intr-o zi ploioasa, de la culoarea sticlei pana la aroma parfumului.
Lime Magic este o apa de toaleta ce contine note de trandafir si iasomie care sunt echilibrate de notele de bergamota, lamaie si ceai verde, dar sa nu uit si de mosc care ofera parfumului o adiere lemnoasa.Parfumul este floral, contrastat de aroma citrica de lime. Aroma citrica de lime ii ofera o latura jucausa si asa cum spuneam mai sus insenineaza ziua. Dar moscul echilibreaza parfumul oferindu-i acea nota mai hotarata sau chiar mai matura as putea spune. Acest parfum mi se pare ca reprezinta femeia care reuseste sa gaseasca un echilibru intre toate momentele din intreaga zi si sa fie delicata, vesela cu familia, prietenii, dar si hotarata atunci cand vine vorba de decizii.
Ambalajul verde cu nuante galbui ii ofera o latura vesela, optimista parfumului astfel ca incanta ochii de cum il vezi. E o placere sa-l tin la vedere, ma inveseleste imediat cum il vad.
Persistenta parfumului pe pielea mea este de 4-6 ore, dar pe esarfa mea a rezistat pana a doua zi si era o placere sa-i simt parfumul pe esarfa mea. Persistenta unui parfum este data si de pH-ul pielii, asa ca poate in cazul vostru poate fi diferit.
Nu este primul parfum C-THRU pe care il am. Am mai avut alte parfumuri in trecut si pot sa spun ca exista un parfum C-THRU pentru fiecare personalitate si pentru fiecare moment al zilei si merita sa le acordati o sansa daca nu ati facut-o inca.
Puteti gasi apa de toaleta la 30 ml si la 50 ml, iar preturile sunt acceptabile.


Ati incercat Lime Magic de la C-THRU?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)