marți, 6 septembrie 2016

Emotii de toamna cu noua colectie de la Melkior

Toamna a venit si incet-incet isi intra in drepturi. Daca mai e cald, probabil ca nu vrea sa o uram pentru ploile si frigul pe care le poate aduce. Dar imi place toamna, mai ales ca imi permite sa folosesc culori pe care vara nu le pot folosi si am palete de farduri si rujuri care de abia asteapta sa fie bagate in seama.
In aceasta toamna Melkior ne aduce o noua colectie care ne indeamna sa ne exprimam emotiile atunci cand realizam machiajul ochilor. Colectia noua se numeste Do you feel it?.


Colectia cuprinde farduri in culori foarte pigmentate in 3 tonuri sidefate si 3 tonuri mate. Fardurile au o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, se aplica uniform si sunt foarte rezistente in timp. Aplicarea fardurilor pe pleoape se face cu ajutorul pensulelor speciale.
Nuantele care ne vor ajuta sa ne exprimam emotiile se numesc: 
Secret Garden este un fard sidefat, de culoare verde inchis cu slipici fini aurii. Pe mine, aceasta nuanta, ma duce cu gandul la o gradina secreta, unde pot citi in liniste, iar sclipicii fini aurii sunt licuricii de la lasarea serii.
Mysterious este un fard sidefat, de culoare negru cu sclipici fini aurii. Iar aceasta nuanta ma duce cu gandul la emotiile din cand noaptea misterioasa se lasa peste gradina secreta luminata de stelele aurii.
Gold Dreams este un fard sidefat, de culoare aurie. 
Just White este un fard mat si asa cum ii spune numele este alb.
Escape este un fard mat si este de culoare albastru inchis.
Vague Trace este un fard mat, de culoare maro. 


Fardurile se gasesc atat la cutie cu oglinda cat si sub forma de rezerva. 
Nu uitati ca daca cumparati 6 farduri rezerva primiti paleta magnetica de 6 cadou.

Si daca sunteti din Bucuresti trebuie sa stiti ca un nou magazin Melkior va asteapta in ParkLake mall.

Ce parere aveti despre noua colectie Melkior?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)