marți, 9 august 2016

Pinita Colada de la The Body Shop || Review

Vara a intrat in ultima ei luna oficiala, poate va mai sta, poate nu, dar pana atunci putem inca sa ne bucuram de vara si sa ii adaugam si o nota tropicala de parfum.
The Body Shop au lansat in editie limita gama Pinita Colada cu produse care miros delicios si care sa ii ofere un pic de exotism mai ales daca nu sunt vazute anumite escapade exotice in planurile noastre.
Pina Colada este un cocktail de ananas si nuca de cocos frumos parfumat si placut la gust.

Gama Pinita Colada contine un gel de dus pentru a curata pielea, un scrub pentru corp pentru a indeparta celulele moarte si scoate la iveala o piele fina si un sorbet pentru a hidrata si a parfuma dar si pentru a racori pielea.Azi vom vorbi despre sorbetul pentru piele din aceasta gama. Sorbetul contine extracte de ananas si nuca de cocos din Caraibe. Nuca de cocos si ananasul au fost culese manual. 
Are o textura lejera si intra repede in piele. Hidrateaza pielea si ii ofera un parfum plaaacut. Parfumul este dulce si se simte aroma de ananas foarte bine. Ofera o senzatie de racorire pielii si vara uneori e tot ce ai nevoie. Si daca tineti sorbetul in frigider un efect de racoare este garantat.

Daca va place aroma de ananas si nuca de cocos si poftiti la arome tropicale pentru pielea voastra atunci va recomand acest sorbet de la The Body Shop.

Ati incercat aceasta gama de la The Body Shop?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)