duminică, 10 iulie 2016

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet Review

Rujurile Souffle de Velvet de la Bourjois m-au tentat de cand le-am vazut. Aceste rujuri promiteau o acoperire delicata si mata avand si o culoare intensa, dar totusi care sa fie mai transparenta. Uneori am nevoie de putina culoare pe buze si nu vreau intotdeauna acel rosu intens pe buzele mele, asa ca aceste rujuri pareau perfecte. A durat ceva pana am cumparat unul, dar totusi intr-un final nuanta 06 Cherry Leaders si-a gasit calea spre mine. As mai fi vrut sa-mi cumpar unul roz, dar poate intr-un viitor mai apropiat, voi mai vedea. 


Nuanta 06 Cherry Leaders este un rosu intens. Acoperirea este medie, deci oricate straturi ati pune, va ramane medie, usor transparenta. Pentru mine este perfect. Trebuie sa aveti grija sa intindeti bine rujul ca sa nu ramana linii inestetice. 
Rujul are un miros placut si textura este interesanta, placuta si lejera la atingere.
Are un aplicator simplu si normal ca de gloss, dar intinderea rujului se face simplu, fara mari probleme, doar sa aveti grija, asa cum spuneam mai sus, sa nu ramana linii inestetice.In aceasta colectie pot fi gasite 8 nuante de la rosu, roz si violet pana la portocaliu si caramel. Pretul recomandat al unui asemenea ruj este de 53.3 lei, dar poate il gasiti la reducere in unele magazine. 


Ati incercat aceste rujuri de la Bourjois?


Kisses....:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)