marți, 21 iunie 2016

Review: Fard de pleoape Tao de la Wycon

Ador sa incerc lucruri noi si se pare ca tentatia devine si mai mare cand e vorba de lucruri la care nu am acces asa de usor precum Wycon. Probabil stiti si voi acel sentiment care apare cand vedeti niste produse de machiaj frumoase. Wycon este un brand italian care se gaseste momentan doar in Bucuresti, dar de abia astept sa aiba si un magazin online pentru ca sunt sigura ca sunt multe fete care doresc sa incerce produsele lor. V-am povestit despre un ruj de la Wycon aici.
Fardul de pleoape Tao este un fard de pleoape in doua culori complementare astfel incat sa ofere un machiaj ce va pune in evidenta culoarea ochilor.
Eu mi-am ales nuanta 14 Prugna Satinato care este formata din doua culori: un visiniu cu subtonuri de mov si un crem cu subton gri. Amandoua nuantele sunt satinate.


Am ramas placut surprinsa de aceste nuante. Sunt foarte frumoase si pigmentate si se amesteca foarte bine astfel ca veti putea avea parte de un machiaj simplu si frumos atunci cand nu aveti prea mult timp la dispozitie pentru crearea unui machiaj mai complex.Nu stiu cand voi mai cumpara de la Wycon dar sper sa fie cat de curand, mai ales ca am pus ochii pe niste rujuri.

Ati in cercat produsele Wycon?
Ce imi recomandati sa incerc de la ei?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)