miercuri, 18 mai 2016

Sephora Blush Wonderful Cushion Review

Cu siguranta ati auzit deja de celebrul fond de ten sub forma cushion de la Lancome. Inspirate de acest brand mai multe alte branduri si-au creat fonduri de ten cushion fiind astfel disponibile si la preturi mai mici. Inca nu am incercat un asemenea fond de ten. Ma tenteaza sa-l incerc si in acelasi timp ceva ma retine in a-l incerca. Voi l-ati incercat? Merita? 

Pana ce, poate, voi incerca fondul de ten cushion am incercat blush-ul Wonderful cushion de la Sephora. Eram curioasa de forma lui, de aplicare si pentru ca este ceva nou, iar azi am revenit cu un review despre el pentru ca poate vreti si voi sa-l incercati.
Eu am nuanta T1 Raspberry Splash si este un roz superb, perfect pentru a adauga culoare obrajilor facandu-l potrivit pentru vara.


Aplicarea blush-ului se face foarte simplu. Eu aplic direct pe obraz strangand usor tubul. Strangand tubul iese produs prin orificiile pe care le are in buretel. Si apoi cu o pensula pentru blush "blenduiesc" produsul. Amestecarea/estomparea se face foarte usor si nu raman pete.
Textura blushu-ului este usoara, sub forma de gel. Intensitatea blush-ului poate fi modificata daca aplicati mai mult produs.Eu am primit acest blush cadou de la sora mea, dar il puteti gasi la Sephora la 55 de lei.


Ati incercat acest blush de la Sephora?


Kissess...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)