miercuri, 25 mai 2016

Fond de ten Fresh Nude de la The Body Shop || Review

E doar mai si am descoperit deja 3 fonduri de ten pe care tenul meu le iubeste, sper sa nu mai descopere altele ca ma duce la faliment. Glumesc, intotdeauna se poate mai bine si atunci de ce sa nu incerc ceva nou. 
Pentru ca promitea un ten cu aspect natural si un finish semi-mat m-am gandit sa-i dau o sansa fondului de ten Fresh Nude de la The Body Shop. Are SPF 15 pentru a proteja tenul impotriva razelor solare. Ofera hidratare pana la 24 de ore si este potrivit si pentru tenul sensibil.


Fondul de ten este cremos, usor lichid. Se intinde foarte bine cu pensula, nu raman urme si pe tenul meu nu oxideaza. Arata foarte natural si nu incarca tenul, de fapt nici nu se simte pe ten ca am fond de ten. Nu-mi scoate in evidenta portiunile usor uscate de pe frunte. 
Acoperirea este mica spre medie ceea ce pentru mine este perfect in aceasta perioada. Finish-ul este semi-mat.
Eu am nuanta 020 Bali Vanilla. Nuanta are un subton galben. Nuantele sunt inspirate din natura. In Romania sunt disponibile 8 nuante. Oricum acum sunt la dispozitie si picaturile pentru ajustarea nuantei in cazul in care nu gasiti nuanta perfecta pentru tenul vostru. Aceste picaturi inca nu le-am incercat, dar am in plan in viitor sa le incerc.


Eu sunt multumita de acest fond de ten si nu regret ca l-am cumparat. Cu siguranta il voi avea din nou pe lista de cumparaturi dupa ce il voi termina.

Apropo, ati vazut ultimile noutati de la The Body Shop: Pinita Colada, Polynesian Tiare si multe altele?

Ati incercat acest fond de ten de la The Body Shop?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)