miercuri, 16 martie 2016

Paleta British Rose Eye & Cheek de la The Body Shop

Azi voiam sa vin cu un nou video, dar sunt in mijlocul curateniei de primavara si a trebuit sa aman putin acest video dar va voi vorbi despre altceva :)

Sunt sigura ca ati vazut online aparitia noii game cu trandafir eneglezesc de la The Body Shop, v-am vorbit si eu putin despre aceasta gama. Aceasta gama contine atat produse de machiaj cat produse pentru ingrijirea corpului. V-am aratat acum ceva timp oja in nuanta 305 The British Rose in cadrul unei manichiuri. Produsele pentru ingrijirea corpului inca nu le-am incercat si am o oarecare retinere in legatura cu parfumul lor de trandafiri. A fost o vreme cand abuzam de parfumul de trandafiri englezesti...
Oricum voi reveni cu pareri daca le incerc. Pana atunci sa vorbim despre un alt produs din aceasta gama. Este in editie limitata si desi mi-am impus sa nu mai cumpar palete de farduri in editie limitata nu m-am putut abtine :(

Paleta British Rose Eye & Cheek contine farduri pentru ochi si obraji in nuante de roz si gri care poate transforma machiajul de zi intr-un machiaj de seara rapid. Fardurile pentru ochi sunt in numar de sase, din care patru sunt sidefate si doua mate. Iar pentru obraji gasim doua nuante de roz ce te duc cu gandul la trandafirii catifelati. 


Fardurile pentru ochi sunt superbe, mai ales cele in tonuri de roz. Sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj de zi. Fardurile in nuante de gri ofera posibilitatea realizarii unui machiaj de seara. Nuanta de alb/gri este sidefata si poate fi folosita pentru iluminare in timp ce celelalte doua nuante mate de gri inchis si negru vor avea grija sa transforme machiajul si sa scoata in evidenta privirea.
Sunt usor prafoase, dar nu e deranjant. Sunt pigmentate, iar prin aplicarea mai multor straturi pigmentatia creste in intensitate. Se "blenduiesc" foarte usor si voila! machiajul in tonuri trandafirii sau de seara este realizat. Mai jos puteti vedea swatch-uri ;)

Fardurile pentru obraji sunt in tonuri rozalii ca sa fie fie ca si cum trandafirii ti-au mangaiat obrajii si au oferit culoare obrajilor. Avem un roz deschis, delicat pentru un machiaj de zi si un roz mai inchis cu subton rosiatic. Sunt usor prafoase si se "blenduiesc" foarte usor. Rozul mai inchis este mai pigmentat decat cel mai deschis. 


Swatch-uri realizate aplicate peste o baza alba:
 Farduri pentru ochi


Farduri pentru obraz


Paleta e draguta si contine farduri pentru ochi si pentru obraz potrivite atat pentru un machiaj de zi cat si pentru un machia de seara. Este usor de luat in geanta si de folosit atunci cand e nevoie de ajustarea machiajului sau de transformarea lui. Fardurile pentru ochi sidefate sunt preferatele mele.
Nu am vorbit despre rezistenta lor pentru ca acum avem primere care prelungesc rezistenta lor.
Totusi, chiar daca e foarte frumoasa aceasta paleta si ar merita sa fie cumparata, din pacate are un incovenient mare si anume pretul -> 157 de lei.

Poate fi un cadou perfect de primavara si daca va ganditi sa o cumparati o puteti pe gasi in magazinul lor fizic sau online.


Cum vi se pare paleta British Rose de la The Body Shop? 


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)