joi, 3 martie 2016

NOTD: Deeply in Love with the British Rose

Ati vazut noua colectie plina cu parfum de trandafiri de la The Body Shop? Dar colectia de machiaj inspirata de aceasta floare delicata si frumoasa. Nu toti trandafirii sunt pe placul meu, dar trandafirii englezesti ii ador. In colectia de machiaj putem gasi o paleta cu farduri, un produs care se poate folosi atat pe buze cat si pe obraji, dar si o noua nuanta de oja numita 350 British Rose. Despre gama parfumata cu trandafir ce contine parfum, lotiune pentru corp, scrup, gel de dus si inca ceva parca, nu va pot spune daca imi place sau nu, dar poate in viitor.
Din aceasta gama mi-am cumparat doua produse: oja British Rose si inca un produs pe care il veti vedea curand.
British Rose este o nuanta delicata de roz care are o formula ce ingrijeste unghiile si nu le ingalbeneste. Eu oricum folosesc o baza pentru a ma asigura ca nu se ingalbenesc.


Rozul delicat a ojei m-a dus cu gandul la un french colorat, iar pe inelar am adaugat si niste trandafiri. Pentru rozul mai inchis am folosit o oja tot de la The Body Shop in nuanta 410 Deeply in Love.

Deeply in Love with the British Rose
Oja The British Rose este superba si atunci nu se poate sa nu o ador, plus ca trandafirii sunt superbi. English Rose se poate referi si la o fata frumoasa, delicata ;)
Daca va doriti o manichiura simpla puteti sa le oferiti unghiilor o nuanta delicata de roz prin aplicarea unui singur strat de oja sau daca doriti ca nuanta sa fie mai opaca atunci veti avea nevoie de cel putin 4 straturi. Se usuca repede si are un aspect lucios.Ojele pot fi cumparate din magazinul fizic sau online si costa 29 de lei.

Va place manichiura mea?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)