duminică, 27 martie 2016

Magnif'eyes Double Ended de la Rimmel London

Uneori imi poate placea asa de mult culoarea albastra ca trebuie sa imi cumpar acele produse care vin in aceasta culoare. De data aceasta erau mai multe culori care m-ar fi atras: roz, albastru, maro sau negru. Grea decizie si pana la urma am ales ceea ce puteti vedea si mai jos: albastru si negru. De ce?! Nu stiu, dar aratau asa de bine ca m-au insotit acasa.
Magnif'eyes Double Ended de la Rimmel London este un produs 2 in 1, unde un capat este un eyeliner sub forma de kajal si celalalt capat este un fard pentru pleoape intr-o culoare complementara kajalului astfel incat sa evidentieze ochii.


Aceste creioane, desi sunt cremoase, sunt rezistente la transfer si la apa. O data ce s-au uscat nu mai pot fi sterse cu apa, ci trebuie un demachiant pentru machiajul waterproof. Fardurile pentru pleoape sunt cele mai rezistente in comparatie cu kajalul.
Kajalul are un varf moale si nu zgarie. Este foarte usor de trasat o linie mai subtire sau mai groase in functie de preferintele fiecaruia.
Ador culorile in care vin aceste creioane si sigur mai vreau sa imi cumpar si alte nuante, mai ales ca sunt usor de aplicat si usor de luat in geanta, daca nu ati apucat sa va faceti machiajul acasa.Culorile sunt pigmentate si priviti ce superb e albastrul. Fardul pentru pleoape de la kajalul de culoare neagra are si sclipici, potrivit pentru machiaj de seara elegant.Ati incercat aceste creioane pentru ochi 2 in 1 de la Rimmel London?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)