marți, 2 februarie 2016

Sleek i-Quad Eyeshadow Palette Morrocan Myrrh

Ce mai faceti dragile mele?
Cand a fost Black Friday voiam sa-mi cumpar de pe Make up Shop o paleta Sleek. Imi plac paletele Sleek si ultimele doua lansari aratau asa de bine ca voiam sa am una dintre ele. Dar nu stiu de ce nu m-am ales cu niciuna dintre ele, desi inca oftez dupa Supernova dar voi mai vedea. Inca mi se intampla sa fiu entuziasmata pentru o reducere dar pana sa cumpar ce imi doresc sa nu mai fie valabila reducerea respectiva. Off, off...
Oricum am reusit sa-mi cumpar o paleta de farduri si eyeliner de la Sleek. M-am gandit ca va fi perfecta pentru calatorii.

Sunt trei variante de culori, una din ele in editie limitata, Midnight Blues. Pe Make up Shop am vazut ca inca se mai gaseste. Se mai gaseste pe negru, Medusa's Kiss si maro, Morrocan Myrrh. Eu azi va prezint Morrocan Myrrh.


Morrocan Myrrh face parte din colectia i-quad Eyeshadow Palette ce contine 3 farduri si un eyeliner ce poate fi folosit pe post de baza. Fardurile sunt pigmentate. In swatch-ul de mai jos le-am aplicat direct pe piele, fara nicio baza. Culoarea cea mai deschisa, Asilah, poate fi folosita pentru iluminare. Sahara Dune este un mari deschis, iar Arabia este un maro mai inchis, cel mai pigmentat din paleta. 
Eyeliner-ul Medina este un maro cu tonuri rosiatice si asa cum se vede in swatch este pigmentat, dar pentru a fi mai intens se poate contrui. Eyeliner-ul rezista cam 6 ore pe pleoapele mele.

Paleta vine cu un aplicator pentru farduri si o pensula pentru eyeliner. Pensula pentru eyeliner am incercat-o si e ok pentru aplicarea eyeliner-ului daca nu sunt prezente in portfard si alte pensule.


Imi place aceasta paleta pentru ca este perfecta pentru calatorii si am si fard si eyeliner ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iau toate produsele de machiaj dupa mine. Oricum nu le luam dar imi face bagajul de calatorie mai usor asa :))

Ati incercat aceste palete de la Sleek?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)