marți, 9 februarie 2016

Review: Bourjois Fond de ten Air Mat

Buna fetelor!

De mult timp tot am vrut sa scriu despre acest fond de ten ce promite sa matifieze tenul gras pentru 24 de ore. Ador sa incerc fonduri de ten care matifiaza tenul pentru ca tenul meu are nevoie de asa ceva desi uneori aleg si finish care nu este mat, dar care normal, este lipsit de sebum. Am fost incantata cand a aparut fondul de ten de la Bourjois.
Anul trecut, in toamna, Bourjois a lansat un fond de ten ce matifiaza fara sa incarce tenul.
Trec direct la review pentru ca s-a cam scris despre el pana acum.


Fondul de ten Air Mat vine in sase nuante, iar nuanta potrivita pentru mine este 02 Vanilla care are un subton galben,
Textura fondului de ten este cremoasa, iar aplicarea se realizeaza in functie de baza folosita, de instrumentul utilizat si sa mentionez si zona in care va aflati?! 
In primul rand acest fond de ten nu este potrivit pentru un ten uscat. Va scoate in evidenta portiunea de piele uscata.
Eu l-am aplicat cu degetele si cu buretelul umed. Pot sa zic ca mi-a placut mai mult finish-ul in urma aplicarii cu buretelul umed. Nu am intampinat dificultati in a-l manevra si l-am simtit usor pe ten ca si cum nu aveam un fond de ten.

Dar, plecand in Italia si pentru ca imi place fondul de ten m-am gandit sa-l iau cu mine. Avionul si clima din Italia au facut sa-mi simt tenul mai uscat, perioada in care nu mi-a mai placut asa de mult acest fond de ten. Mi se parea mai greu de aplicat si parca ramaneau si urme si deci trebuia sa am mare grija cum il intind. Din cauza tenului usor mai uscat aveam impresia ca are particule fine si simteam si fondul de ten mai uscat pe ten.
 Poate pentru ca vremea in Glasgow este mai umeda aplicarea fondului de ten s-a realizat mult mai simplu. Daca ar fi fost dupa vremea din Italia nu cred ca mi-ar fi placut asa de mult acest fond de ten.

Tenul isi pastreaza aspectul mat pentru 6-7 ore si nu aplic pudra peste.
Acoperirea este medie spre mare.
Nu este un fond de ten care sa fie potrivit pentru orice ten asa ca atentie daca il cumparati sa nu fiti poate dezamagite,


Imi place acest fond de ten si chiar am fost entuziasmata de el pentru efectul mat, dar si pentru faptul ca se simte usor pe ten si nu-l incarca. Atata timp cat stau in Glasgow cel mai probabil il voi adauga iar pe lista de cumparaturi, dar in zonele unde s-ar putea sa-mi simt tenul uscat s-ar putea sa nu-l mai cumpar.

Ati vazut noul fond de ten de la Bourjois City Radiance si concealerul Reveal? Trebuie sa spun ca sunt tentata de aceste noi lansari. Apetitul pentru fonduri de ten este mare in acest moment si sunt mai tentata sa incerc si alte fonduri de ten :))

Ati incercat acest fond de ten? 


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)