miercuri, 17 februarie 2016

Mici cumparaturi din Italia

Buna fetelor!

La sfarsitul lui ianuarie am fost plecata putin in vacanta in Italia. Si cum nu am plecat de acolo cu mana goala m-am gandit sa filmez un clip in care sa va prezint cumparaturile mele si astfel putem sa ne cunoastem mai bine. Am avut ceva emotii in filmarea clipului, motiv pentru care la final nici nu am mai mentionat niciun salut de revedere. Sunt o gramada de imbunatatiri de facut dar fiecare vor fi facute pe rand. Si mai am multe de invatat, dar in timp le voi face pe toate.
Din Italia mi-am cumparat in special branduri pe care nu le pot cumpara asa de usor nici din Romania, nici din UK.


De exemplu: Wycon si Pupa au magazin doar in Bucuresti, dar momentan nu au magazin online pentru a le cumpara produsele. Sper sa-si faca magazin online cat de curand. In aceste zile mi se pare necesar si existenta unui magazin online.
Kiko poate fi cumparat si online si din UK, dar eram in Italia si nu se putea sa nu-mi cumpar Kiko.
L'Erbolario poate fi gasit in farmaciile Sensiblu, doar ca nu in orice farmacie Sensiblu se gasesc acest produse. Lista cu farmaciile in care se gasesc produsele L'Erbolario poate fi gasita online.
Si cum am vizitat Muzeul Egiptean din Torino, al doilea cel mai mare din lume dupa cel din Cairo, mi-am cumparat doua suveniruri. 
Am pus poze de la muzeu si voi mai pune si altele curand.


De mult timp am vrut sa filmez si tot timpul nu am fost multumita de rezultat, dar acum in sfarsit am postat si eu un video pentru a ma cunoaste mai bine.
Credeti-ma am avut emotii cand l-am filmat si acum am si mai mari emotii.
Am filmat clipul de cateva ori pana cand am ajuns la un rezultat acceptabil. Si daca nu ma multumeam cat de cat cu acesta nu mai postam nimic.

Apropo, Macy vine de la numele meu de familie pe care l-am scurtat si i-am mai adaugat un y ca sa sune mai frumos, iar Alina este prenumele meu. Cred ca am mai spus asta intr-o postare. Oricum, puteti sa-mi spuneti cum vreti. 

Sper curand sa revin cu alt clip.

Ce produse ati incercat din cele mentionate de mine? 
La ce produs ai dori sa vedeti prima data un review?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)