marți, 16 februarie 2016

Demachiant 3 in 1 Purete Thermale de la Vichy

Ador sa gasesc un demachiant bun. Intotdeauna am la indemana apa micelara, dar am nevoie si de un demachiant. Am ales Vichy pentru ca este un brand in care am incredere. Am incercat unele produse de la ei si mi-au placut. Stiu ca nu toata lumea se intelege cu Vichy si e perfect normal, pielea raspunde diferit si daca mai contine si un ingredient iritant, data viitoare cel mai probabil vom fi mai precauti cu brandul respectiv. 
Demachiantul 3 in 1 Purete Thermale de la Vichy promite sa demachieze intr-un singur pas. Este demachiant pentru fata, pentru ochi si actioneaza si ca toner nemafiind necesara clatirea dupa folosirea lui. Este potrivit pentru pielea sensibila.


Am folosit demachiantul in toate cele trei forme si mi-a placut. L-am folosit pentru demachierea ochilor si nu am avut probleme. 
L-am folosit ca si toner si mi-a placut mult cum tenul meu ramanea exact ca si dupa folosirea unui toner. Nu am simtit nevoia de a clati cu apa sau de a folosi apa micelara pentru a curata. Nu se simte ca si dupa folosirea unui lapte demachiant, desi pentru curatarea fetei este un lapte demachiant.
Este ok pentru curatarea fetei, dar nu o curata intr-un singur pas asa cum se lauda. Doar ca nici cu apa micelara nu curat totul intr-un singur pas. Poate mai bine spuneau un singur produs decat un singur pas.
Textura demachiantului este cremoasa si are o culoare alba.
Eu il folosesc impartind imaginar fata si punand putin demachiant pe fiecare portiune dupa care masez si curat cu o discheta demachianta. Pentru ochi putin demachiant pe pleoape si masez pleoapele si genele dupa care indepartez cu o discheta demachianta. Repet procedeul pana cand discheta e curata. Nu mi-a uscat pielea si nu mi-a provocat alte neplaceri.

Are un parfum placut si discret.
Desi scrie ca e potrivit pentru pielea sensibila printre ingredientele sale se gasese Perfume/Fragrance. Acest ingredient e printre ultimele ingrediente, dar daca aveti pielea sensibila si folositi acest produs fiti atente. Mie nu mi-a provocat iritatii.

Mie imi place acest demachiant pentru ca imi lasa pielea curata si fina si cu siguranta il voi mai cumpara.

Voi ati incercat acest demachiant de la Vichy?
Cum va intelegeti cu produsele Vichy?


Kisses...:*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)