marți, 12 ianuarie 2016

Noutati: C-THRU Lime Magic

Pentru mine culoarea verde lime este o culoare vesela, jucausa. Si cred ca de aceea sunt foarte incantata de noua lansare oficiala a acestui parfum. Zic oficiala pentru ca mi se pare ca l-am mai vazut undeva. Cel putin culoarea si ambalajul mi se par cunoscute. Daca monotonia cotidiana te-a invadat si te-a incoltit atunci acest parfum va fi perfect pentru evadare. 
C-THRU Lime Magic este un parfum proaspat, jucaus, ce ilustreaza femeia complexa, naturala in mediul urban in care paseste zi de zi. 


Notele de trandafir elegant si etern feminina iasomie deschid buchetul de flori imbatator si echilibrat de stropii de energie si innobilat cu nuantele subtile si profunde.

Accentele de bergamota jucausa si lamaie proaspata, dar si notele de ceai verde vin sa contrasteze notele de trandafir si iasomie. Notele de mosc echilibreaza notele si le contopeste intr-o adiere lemnoasa.
C-THRU Lime Magic este disponibil in variantele:
Deo 150 ml: 15.35 lei
Apa de toaleta 30 ml: 37.66 lei
Apa de toaleta 50 ml: 51.15 lei

Ma tenteaza acest nou parfum pentru ca simt ca datorita notelor sale va fi pe placul meu si de abia astept sa pun mana pe el sa-l incerc.

Cum vi se pare acest nou parfum de la C-THRU?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)