miercuri, 13 ianuarie 2016

Hype & Carmin St. Germain Color Riche Lipstick by L'Oreal

Buna fetelor! Ce mai faceti? Eu sunt de ceva timp in Glasgow, iar la sfarsitul lunii voi pleca in Italia si de abia astept sa-mi cumpar unele produse la care nu am acces asa de usor. Am inceput sa postez mai des pe Instagram si voi incerca pun mai multe poze din Glasgow si imprejurimi. Data trecuta nu am reusit sa fac poze, sa incerc diverse lucruri sau sa postez.

Oricum, azi voiam sa va vorbesc despre doua rujuri ce le-am primit vara trecuta. Aceste produse le-am castigat pe blogul Beauty by Jules dupa ce am scris un articol despre frumusete si mama mea.
Aceste rujuri de la L'oreal au fost lansate vara trecuta si v-am aratat nuanta 228 VIP aici. Este o nuanta superba. M-am bucurat cand rujul VIP a mai primit doua surioare.
Rujurile fac parte din colectia Color Rich Aniversarea de 30 de ani. Ele sunt imbogatite cu Omega 3 si Vitamina E pentru hidratare.
Nuantele Hype si St. Germain si-au facut loc printre celelalte rujuri si au dominat podiumul datorita nuantelor lor.


227 Hype este un ruj perfect pentru vara care scoate in evidenta pielea bronzata. Este o nuanta de portocaliu si vesel. Finish-ul este mat si din aceasta cauza nu este la fel de hidratant precum Carmin St. Germain.
335 Carmin St. Germain este un rosu intens ce pe mine ma duce cu gandul la fructele de padure zdrobite si il vad potrivit in orice sezon. Este lucios si hidratant.
Carmin St. Germain mi se pare mai pigmentat decat Hype.
Amandoua rujurile rezista mult pe buze, desi nu sunt rezistente la transfer.
Ambalajul este auriu facandu-l potrivit pentru o aniversare de 30 de ani.
Nu cred ca ma voi opri la aceste nuante, mai sunt doua nuante pe care am pus ochii, asta daca nu imi rasfat buzele cu rujurile din colectia Pink Exclusive, recent lansata.

Ati incercat aceste rujuri L'oreal? 


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)