miercuri, 20 ianuarie 2016

Best of 2015: ingrijirea corpului

In 2015 am incercat mai multe geluri de dus si toate mi-au placut asa ca gelurile de dus nu au fost incluse si la fel si produsele pentru fata. Asa ca pentru Best of 2015: ingrijirea corpului m-am limitat strict la unele noutati care mi-au placut si asa, si-au facut aparitia printre produsele preferate ale anului 2015.

Dove au lansat in 2015 noi produse pentru par si pentru corp. In categoria produse pentru ingrijirea corpului sunt 3 game care aduc Spa-ul in propria casa. 
Am incercat trei produse: doua produse din gama Goodness si un produs din gama Intensive. Pe blog puteti gasi un review la cele doua creme din gama Goodness. Urmeaza sa revin si cu un review pentru crema de maini din gama Intensive.
Sunt printre preferatele pentru ca au o textura delicata, dar si pentru pielea fina pe care o lasa in urma folosirii acestor produse.

Deodorantul Gerovital Diamond cu siguranta este preferatul meu. Am incercat si alte deodorante dar parca niciunul nu a fost asa de eficient. I-am facut si un review pe blog ;)

Un alt produs caruia i-ati vazut review pe blog este serul pentru par de la Yves Rocher. Imi lasa parul fin si parca mai puternic, mai rezistent.

Samponul antimatreata de la Clear a fost un prieten de nadejde in 2015. In cazul meu m-a scapat de mancarimea pe care mi-o provoca matreata si pot folosi si alte sampoane acum pentru ca nu mai am probleme.


Voua ce produse pentru corp v-au placut in 2015?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)