miercuri, 30 decembrie 2015

PupaCat 1 by Pupa Milano

Cine nu iubeste produsele cosmetice ce vin intr-un ambalaj dragut? Eu cu siguranta le ador si parca indragesc si mai mult asemenea produse. 
PupaCat m-a atras instantaneu de cum am vazut-o si nu am rezistat nu o cumpar.
Sunt 4 variante PupaCat. Fiecare varianta contine diverse produse destinate machiajului, cum ar fi ruj, balsam de buze, farduri si pudre intr-un numar mai mare sau mai mic in funtie de varianta. V-am aratat-o si pe Facebook. 
PupaCat 1 contine 3 balsamuri de buze in diverse nuante pentru a oferi culoare buzelor pe langa hidratare. Ambalajul este foarte dragut: o pisicuta. Pisica poate fi gasita patru variante. Eu am varianta aurie, iar balsamurile de buze sunt sunt doua nuante de rosu si unul fara culoare. In celelalte variante sunt si balsamuri de buze roz.
Balsamurile de buze se intind usor pe buze si hidrateaza buzele. Eu folosesc o pensula retractabila pentru balsamurile de buze. Buzele sunt mai moi si mai catifelate. 
Ofera luciu si o usoara culoare buzelor. Cele doua nuante de rosu care sunt destul de sheer. se pot vedea si mai jos in swatch.
Fiind micut ma poate insoti peste tot.
Il ador si merita cumparat, nu doar pentru ca e adorabil dar si pentru balsamurile de buze ce vor oferi hidratare buzelor.

De abia astept sa-mi cumpar si alte produse Pupa pentru ca am vazut review-uri bune la aceste produse, dar si sunt prea frumoase pentru a le spune pas. Cu siguranta veti mai vedea si alte review-uri ;)

Ati incercat produsele Pupa?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)