joi, 3 decembrie 2015

Oferta pe Decembrie 2015 de la Yves Rocher

Inca o luna a trecut si ne-am apropiat de sfarsitul anului 2015. Timpul a trecut si o noua oferta de la Yves Rocher a venit. Pentru luna decembrie, Yves Rocher ne-a pregatit suprize frumoase si produse si mai frumoase care sa ne puna frumusetea in valoare. Ma incanta foarte mult noile produse si unul dintre aceste noutati sigur le voi avea si eu pentru ca deja am facut lista cu produse dorite si cat de curand le voi cumpara si vor fi ale mele si voi veni si cu review-uri.
Prima supriza oferita este reducerea de 50 de lei la o comanda de minim 200 lei. Interesant, nu? Acum toate produsele minunate si dorite pot fi ale voastre si mai faceti si o economie, trebuie doar sa scrieti codul HAPPY50 atunci cand comanda voastra este de minim 200 lei.


La o comanda de 39 de lei puteti alege o crema de zi pentru intensificarea tineretii tenului normal si mixt sau o crema ultra-nutritiva si o oja culorile naturii.


Sau un ceas modern sau un fond de ten pentru luminozitate si aspect natural.


Dar surpriza nu se opreste aici pentru ca mai vin cu a cincea alegere: un ulei reparator pentru parul uscat.


Pentru o comanda de minim 99 de lei puteti alege intre o apa de parfum Comme Une Evidence sau o apa de toaleta Quelques Notes d'Amour.


Si o data ce comanda e de minim 99 de lei puteti cumpara trusa de 4 farduri de pleoape la un pret mai special, doar 33 de lei.


O oferta draguta este setul de 3 oje Culorile Naturii si primiti o cutie-cadou draguta.


Sunt multe tentatii de la Yves Rocher pentru aceasta luna.

Ce oferta va tenteaza?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)