duminică, 13 decembrie 2015

Gene ondulate cu SuperCurler de la Rimmel London

Imi cam place sa incerc rimeluri si chiar daca l-as gasi pe "the one" tot voi cumpara rimeluri din curiozitate, dar si pentru ca tehnologia nu sta pe loc si maine poate oferi ceva mult mai bun decat ziua de azi.

SuperCurler este un rimel recent lansat de Rimmel London si promite curbarea genelor nemaifiind nevoie folosirea ondulatorului de gene. O alta promisiune ar mai fi curbarea genelor ce ar rezista pana la 24 de ore. Nu prea foloseam eu ondulatorul de gene, dar stiu ca sunt fete carora nu le place deloc ondulatorul de gene. Datorita formei periutei sale ofera curbare si volum genelor. Totusi periuta nu mi se pare foarte speciala in comparatie cu altele care sunt folosite tot pentru curbare genelor.Puteti observa ca da, ofera curbare genelor si pe langa aceasta curbare ofera si volum. Nu alungeste genele asa de mult. Pentru alungire l-am comparat cu un alt rimel ce alungeste genele si de multe ori imi ating lentilele ochelarilor datorita alungirii, iar cu acest rimel nu mai simt acel "deranj". Eu am genele suficient de lungi. Dar daca nu cautati alungire, as putea spune ca este aproape perfect. 

Nu incarca si nu lipeste genele, iar de-a lungul zilei nu pica de pe gene, ci rezista pana la demachiere.Ati incercat acest rimel?
Cum vi se pare?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)