joi, 24 decembrie 2015

Double Lash de la Mavala

Gene rare?! Rimelul pentru volum nu prea da rezultate?! Trebuie facut ceva. Si astfel a aparut la mine in casa acest produs de la Mavala cu speranta ca voi avea si eu gene oarecum mai bogate. De extensii de gene nu se pune problema pentru ca nu-mi place sa umble cineva in zona ochilor mei deci aceasta "solutie" nu se potrivea in problema mea.
Am cumparat Double Lash cu speranta ca va functiona in cazul meu. Multe produse nu dau rezultate chiar in fiecare caz. De exemplu cand mi-am albit dintii eram constienta ca puteam face parte din procentajul oamenilor care au parte de dinti mai galbeni, sa zic asa, de la natura. Totusi spre bucuria mea, a functionat albirea, dar nu stiam ce sa zic de acest produs. Dar l-am supus testarii...

Produsul Double Lash de la Mavala este un tratament pentru noapte pentru regenerarea si stimularea cresterii genelor. Ajuta la intarirea, lungire si indesirea genelor oferindu-le rezistenta, luciu si protectie.


Pe ambalaj este mentionat a se urma acest tratament timp de 30 de zile. Si l-am urmat toata luna august.
In urma acestui tratament pot sa zic ca mi-am dat seama si de ce aveam genele asa de rare, dar va zic imediat.
Prima data vreau sa va spun ca desi nu ma asteptam la rezultate din partea acestui tratament, dupa doua saptamani si jumatate au inceput sa se vada rezultate. Dupa o luna intreaga rezultatele erau mai evidente. Genele au devenit mai dese si mai rezistente. Eu am genele lungi si in cazul acestui aspect nu am vazut vreo diferenta. 

Asa cum am zis genele erau mai dese si mai rezistente si cand foloseam rimel pentru volum se vedea o diferenta mult mai clara fata de momentul cand inca nu incercasem tratamentul. 
Genele mele erau mai rare pentru ca ele cadeau, nu erau rezistente si imi cadeau cateva genute pe zi. Uneori ma deranjau la ochi pentru ca intrau in zona ochiului. De cand am folosit tratamentul nu mai cad in numar asa de mare cum cadeau.
Acum, dupa cateva luni de la folosirea tratamentului efectele inca sunt vizibile. 

Tratamentul este recomandat a se aplica in fiecare seara dupa demachiere. Periuta pentru aplicarea produsului pe gene este una normala de rimel.Eu ma bucur ca am cumparat acest tratament de la Mavala pentru intarirea genelor si pentru regenerarea lor pentru ca a avut efecte in cazul meu. Daca doriti sa-l cumparati il puteti gasi in unele magazine Sensiblu, dar cel mai sigur il gasiti la ei pe site si chiar, in acest moment e la reducere. 

Poate ati fi dorit sa vedeti poze before&after. M-am gandit si eu la acest lucru, de exemplu sa fac folosind acelasi rimel pe gene cu si fara tratament, dar eram deja pe final de tratament, deci din pacate nu va pot ajuta cu acest lucru.

Ati incercat acest tratament pentru gene de la Mavala?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)