miercuri, 2 decembrie 2015

Colour Crush Sequins de la The Body Shop

V-am vorbit despre ojele care au fost lansate pentru aceasta iarna de la The Body Shop. Culori metalice gata sa ne ofere o manichiura la moda. Dar pentru a oferi mai multa stralucire, The Body Shop a lansat si niste oje sclipicioase care sa scoata manichiura din anonimat. Se gasesc in doua nuante: argintiu si auriu. Asa cum v-am mai spus colectia de machiaj din acest an a fost inspirata de anii '20 si de Gatsby si putem vedea aceasta inspiratie in ambalajul produselor dar si nuantele lor.
Aceste culori si texturi sunt in editie limitata, special lansata pentru aceasta iarna. Ojele sunt 100% vegane si au o formula ce ingrijeste unghiile.


Mai jos puteti vedea ojele aplicate in doua straturi fara baza. Am in plan niste manichiuri si am vrut sa vi le arat asa cum sunt ele ;) Oja aurie am aplicat-o in doua straturi mai groase si astfel a iesit ceva mai opaca. In doua straturi mai groase a fost aplicata si cea argintie, dar cred ca nu am nimerit prea multe particule pe pensula :))
O oja galbena si una albastra au contribut la ingalbenirea unghiilor, dar sunt in proces de revenire la culoarea lor naturala.

Colour Crush Sequins Silver


Colour Crush Sequins Gold


Nu regret ca le-am cumparat pentru ca nu stiu cum se face dar nu aveam oja sclipicioasa aurie si argintie.
Ojele lor le puteti gasi online sau in magazinele lor fizice.

Ce oja preferati din cele doua prezentate?
Ati incercat produsele din colectia de machiaj pentru iarna 2015 de la The Body Shop?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)