duminică, 6 decembrie 2015

Beauty of Giving cu Douglas

Tuturor ne place sa primim lucruri si in acelasi ne place si sa daruim si daca am avea un buget nelimitat sigur nu ne-ar opri nimic sa nu daruim. Dar uneori sacrificiile care sunt facute pentru a darui un anumit lucru fac acel cadou sa devina de nepretuit. Si mai conteaza si motivul sau scopul. Pentru mine nu conteaza ocazia pentru ca nu trebuie sa fie o anumita ocazie ca sa ne amintim de cei dragi.

In perioada 23 noiembrie - 20 decembrie, Douglas si-a propus sa doneze 10 lei din vanzarea paletelor de machiaj Like Asociatiei Little People in cadrul campaniei "Beauty of Giving".
Vreti sa faceti un cadou, dar sunteti in pana de idei? Aceasta paleta de machiaj Like va sare in ajutor, mai ales daca persoana respectiva este pasionata de machiaj sigur se va bucura. Are tot ce-i trebuie unei pasionate de machiaj: farduri, rujuri, farduri de obraz, pensule, aplicatoare si o oglinda. Dar in timp ce oferiti acest cadou, in acelasi timp mai faceti si un alt cadou care are ca scop acela de a imbunatati vietilor copiilor bolnavi de cancer care urmeaza sau au urmat un tratament pentru tratarea cancerului. 


Am cunoscut un baiat care a fost ajutat de aceasta asociatie si a invins cancerul si avea si prieteni si nu se simtea singur datorita suportului psihologic pe care l-a primit. Ma bucur pentru aceasta campanie pe care o realizeaza Douglas in aceasta perioada pentru ca ei duc o lupta si au nevoie de suport. Chiar si dupa ce a invins cancerul nu ii era usor sa se reintegreze in societate, dar cu ajutorul unui club infiintat de Asociatia Little People, incet-incet a inceput reintegrarea in societate si s-a inscris si la o facultate pentru a-i ajuta la randul lui pe copii, exact asa cum a fost si el ajutat. Acest club se numeste Clubul Temerarii si este o comunitate pentru adolescentii romani care au invins cancerul, iar in acest moment este una dintre cele mai active comunitati de acest gen din Europa.

Daca vreti sa faceti un "dublu" pentru propria persoana sau pentru cineva drag voua, dar si unor copii bolnavi de cancer prin intermediul campaniei initiate de Douglas, trebuie sa stiti ca puteti gasi magazine Douglas in Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Targu Mures. Veti vedea ca veti gasi in magazinele Douglas multe tentatii, dar sa nu uitati de paleta Like pentru ca veti face o dubla bucurie: 10 lei din vanzarea fiecarei palete Like vor ajunge la Asociatia Little People pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)