sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Pensule pentru machiaj de la KillyS

Orice fata are nevoie de pensule pentru machiaj fie ca se machiaza in fiecare zi sau nu. Ele ofera un machiaj impecabil si astfel sunt de nelipsit din portfardul fiecarei femei.
KillyS a fost fondat in 1939 in Franta ca si o afacere de familie de perii pentru par. In timp, s-a extins si catre accesoriile de cosmetice focusandu-se in special pe produsele pentru ingrijirea unghiilor.
Despre unghii de la KillyS am vorbit aici, iar acum vreau sa va vorbesc despre pensulele KillyS si de ce merita ele atentia voastra.
Se gasesc mai multe tipuri de pensule dar eu am incercat doar patru momentan. 
Pensula pentru blush are perii sintetici si este are forma oblica pentru aplicarea blush-ului dar si corectia fetei. Datorita taieturii oblice asigura o aplicare precisa a blush-ului.
Set de pensule ce contine: pensula pentru fardul de pleoape, pensula pentru aplicarea tusului si pensula cu buretel pentru fardurile de pleoape.


Pensula pentru blush are perii desi si fini, atat de fini ca imi facea placere la inceput sa-mi trec degetele prin ea. Nu i-a cazut nici un fir dupa utilizarea pensulei si nici dupa spalare. De asemenea nu cazut nici manerul. Blush-ul se aplica foarte usor fie ca e pudra, crema sau gel.
Pensula pentru fardul de pleoape ofera o aplicare usoara a fardului, are perii fini si nu inteapa. Am avut o pensula de la un brand care intepa de fiecare data cand aplicam fardul si nu am putut sa o folosesc prea mult. Nu i-au cazut deloc perii.
Pensula pentru aplicarea tusului are perii moi si este subtire. Chiar daca are perii mai moi se poate aplica tusul si se poate trasa cu aceasta pensula o linie subtire de tus.
Pensula cu buretel ajuta la aplicarea fardului de pleoape si nu am intampinat probleme cu ea, ca de exemplu sa se rupa buretelul.
Manerul pensulelor este din plastic, usor, pe care este inscriptionat brand-ul si pentru ce anume este folosita pensula respectiva, iar pe cealalta parte promisiunea lor de a oferi rezultate de salon.
Imi plac aceste pensule si merita sa le incercati: au un pret bun si mai ales daca sunteti incepatoare in ale machiajului va vor ajuta sa exersati.
Eu de cand am descoperit pensula pentru blush, doar pe aceea o folosesc, imi place mult.
Produsele KillyS pot fi gasite in Cora, Carrefour, Auchan.

Ati incercat produsele KillyS?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)