joi, 26 noiembrie 2015

Patru oje pentru iarna de la The Body Shop

Ati vazut lansarile de la The Body Shop pentru aceasta iarna? Sunt tentante, sunt elegante, sunt minunate. Colectia de machiaj a fost inspirata de Marele Gatsby, de anii '20. Oje, rujuri, farduri, lip&cheek stain si atomizoare cu particule sidefate toate au sosit pentru a aduce mai multa stralucire acestei ierni.
Din colectia de machiaj cel mai mult m-au tentat ojele, dar trebuie sa recunosc ca si rujurile si atomizoarele cu particule sunt tentante si inca ma gandesc daca sa cumpar sau nu un ruj.
680 Blue Abyss, 170 Burgundy Red, Silver Metal si Gold Metal sunt patru culori perfecte pentru o iarna glam cu accente metalice.
Toate ojele le-am aplicat in doua straturi. Swatch-uri:
680 Blue Abyss


170 Burgundy Red
Nuanta vedeta a acestui sezon.


Gold Metal


Silver Metal


Din pacate in ultimul timp ajung acasa doar cand se intuneca si pozele nu le mai pot face la lumina naturala, iar weekend-urile sunt ocupate, dar am avut grija ca swatch-urile sa fie facute la lumina naturala. De aceea a durat mai mult pana le-am prezentat pe blog. Totusi le-ati putut vedea pe instagram. Daca nu ma urmariti inca o puteti face, doar ca nu postez chiar in fiecare zi.


Ojele pot fi cumparate din magazinele lor fizice sau online.

Ce parere aveti de aceste oje de la The Body Shop?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)