duminică, 1 noiembrie 2015

Masca anti-imbatranirea tenului de la Yves Rocher

Nu am inca riduri profunde, dar pielea este uneori terna si parca lipsita de fermitate asa ca o masca care sa ma ajute sa am o piele ferma este binevenita. 
Masca anti-imbatranirea tenului de la Yves Rocher a fost creata inspirata fiind din secretele de frumusete ale femeilor coreene.  Ridurile sunt reduse instantaneu, pielea este hidratata si isi recapata stralucirea datorita unei tehnologii ce permite fuzionarea cu pielea la aplicare si a texturii sale unica. Masca anti-imbatranirea tenului imbina eficacitatea cu senzorialitatea, astfel fiind redata pielii tineretea si frumusetea.


Masca este acoperita intr-un lichid albicios si vine sub forma de doua bucati dintr-un material cauciucat. O parte se va pune pe zona mandibulei si cealalta zona va acoperi zona nasului, obrajilor si a fruntii, 
Am mai incercat diverse masti din material textil sau hartie, dar din cauciuc, nu.
Mi-a placut aceasta masca pentru ca dupa folosire pielea mea s-a simtit mult mai bine fiind hidratata. Spre deosebire de alte masti incercate aceasta nu necesita clatire, ci se recomanda a se masa lichidul ramas pe piele dupa folosirea mastii pentru a intra in piele.
Folosind aceasta masca pentru pielea mea a fost un moment de rasfat si cu siguranta aceasta masca se va mai regasi in cosul meu de cumparaturi.

De abia astept sa vad noua oferta de la Yves Rocher :D


Ati incercat aceasta masca de la Yves Rocher?


Kisses....:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)