marți, 3 noiembrie 2015

Goodness³ DermaSpa de la Dove

In aceasta toamna Dove a lansat DermaSpa, un concept pentru ingrijirea pielii ce transforma rutina de ingrijire intr-un moment de rasfat al pielii. Fiecare din noi meritam acel moment de rasfat, iar acum e mai usor sa-l obtinem in confortul casei noastre. DermaSpa conțin cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™Cell-Moisturisers™ sunt niste agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale. Tehnologia Cell-Moisturisers™ îmbunătățește starea barierei de protecție a pielii mai bine decât glicerina, principalul agent hidratant utilizat în majoritatea produselor de îngrijire a corpului. 
In aceasta colectie putem gasi patru game: Goodness³, Uplifted+, Summer Revived, Intensive.
Eu mi-am cumparat doua produse Goodness³: o lotiune pentru corp si o crema de maini.
Gama Goodness³ este potrivita pentru pielea uscata oferindu-i luminozitate, catifelare si aspect uniform. Pe langa lotiunea de corp si crema de maini, in aceasta gama, mai pot fi gasite o crema de corp si un ulei. Produsele sunt imbogatie cu Cell-Moisturisers™ si ulei omega ce ofera ingrijire dar si rasfat multi-senzorial.


A venit vremea mai rece si mainile imi cer sa le hidratez. Asa ca aceasta crema de maini a fost alegerea mea. Eram curioasa de produse si cum aveam nevoie am cumparat-o.
Are o textura lejera ce intra repede in piele si are un parfum minunat. Nu pot explica a ce miroase, nu miroase a plante sau fructe, dar ador parfumul ei. 
Catifeleaza mainile si le hidrateaza.


Lotiunea pentru corp are o textura usor mai densa decat crema de maini, dar se absoarbe repede in piele. Ce ador la aceasta lotiune este ca imi lasa pielea catifelata si e o placere sa o atingi. Si ii ofera si luminozitate.


Sunt curioasa sa incerc si de celelalte doua produse din gama si ma tenteaza si gama Uplifted, dar vom mai vedea in viitor.


Ati incercat vreun produs Dove DermaSpa?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)