marți, 17 noiembrie 2015

Aroma de toamna cu Yves Rocher - Mar delicios

Placinta cu mere cu vanilie, nectar de mere cu vanilie...de aceste lucruri am pofta cand sunt la dus si folosesc gelul de dus nectar Plaisirs de Nature Mar delicios
Atentie este editie limitata pentru toamna!
Acest gel de dus este imbogatit cu apa de Hamamelis ce curata delicat pielea. Notele gurmande sunt date de marul ce este evidentiat de notele vanilate si calde.
Ador ambalajul ce striga din rasputeri a toamna datorita merilor de ambalaj, iar culoarea maro inchis de pe ambalaj se imbina perfect auriul dat de culoarea gelului de dus.


Parfumul gelului de dus este dulce datorita vaniliei, iar parfumul marului se simte discret. Nu rezista foarte mult pe piele, dar pentru acest lucru vine in ajutor lotiunea de corp. Dar ador sa simt parfumul gelului de dus in baie.
Face spume si nu usuca pielea (cel putin a mea nu a ramas uscata). 

Daca vreti sa incercati gelul de dus dar nu sunt sigure ca poate va va placea parfumul gelului de dus se gaseste si o varianta mini in cadrul unui set de trei geluri de dus.

Acum ca am incercat aceasta colectie sunt curioasa de colectiile de iarna cum sunt. Le-ati incercat? Pe care mi-ati recomanda sa o incerc?

Daca vreti sa incercati produsele lor inainte de a le cumpara puteti sa o faceti in magazinele lor, iar in Targu Mures gasiti un magazin in Piata Trandafirilor.

Ati incercat aceasta colectie de toamna Mar delicios de la Yves Rocher?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)