joi, 8 octombrie 2015

Max Factor Noutati: Smokey Eye Kit si Lipstick Lipfinity || Swatches

Ati vazut noutatile din aceasta toamna de la Max Factor?
Eu cand le-am vazut nu am rezistat si mi-am cumparat trei noutati. 
In aceasta toamna, au fost lansate diferite palete de farduri Smokey Eye Drama Kit pentru a crea un smokey perfect, rujuri care promit rezistenta indelungata, o mascara si un eyeliner.
Smokey Eye Drama Kit sunt palete de farduri 2 in 1 pentru ca acest palete au patru nuante, iar una din aceste nuante, care de obicei e maro poate fi folosit ca un fard pentru sprancene.
Eu mi-am cumparat doua palete de farduri: Sumptuous Gold si Magnet Jades si un ruj caruia nu i-am rezistat datorita ambalajului sau: Ever Sumptuous.
In colectia de palete sunt mai multe nuante disponibile si as fi vrut-o pe cea cu nuante de mov, dar nu am gasit-o in acel moment. Oricum sunt fericita sa am aceste doua palete.
Sumptuous Gold contine nuante patru nuante pamantii cu sclipiri aurii. Cu aceasta paleta se poate crea un machiaj smokey de zi foarte usor.
Magnet Jades este o paleta ce se potriveste foarte bine fetelor cu ochi caprui sau verzi, motivul pentru care s-a si regasit in cosul de cumparaturi. Contine un galben foarte deschis ce poate fi folosit in coltul intern sau pe arcada, doua nuante de verde, dintre care o nuanta de verde este superba si o nuanta de maro.
Fardurile sunt pigmentate, nu sunt prafoase si se amesteca foarte usor.Ambalajul rujului este absolut superb: simplu, auriu si te duce cu gandul la Marilyn Monroe. Nici nu e de mirare pentru ca pana la urma ea a fost inspiratia din acest an pentru Max Factor in crearea produselor.
Eu am nuanta Ever Sumptuous un frumos coral. Nu usuca buzele si se aplica usor, dar daca aveti buzele uscate, recomand sa folositi un balsam de buze pentru o aplicare mai usoara si pentru hidratarea buzelor.
Cu privire la rezistenta a rezistat pe buze vreo patru ore, in cazul meu,


Mai jos aveti niste swatch-uri. Swatch-urile au fost realizate peste o baza alba. Intotdeauna le realizez in acest fel.Va plac noutatile de la Max Factor?
Ati incercat vreunul din aceste produse?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)