duminică, 13 septembrie 2015

Buze discrete vs buze nonconformiste

Buzele hidratate sunt prietenul cel mai bun prieten al unui ruj. 
Imi place sa am cate un balsam de buze peste tot asa ca unul nu e niciodata de ajuns. Si daca mai pun la socoteala si faptul ca uneori se mai intampla sa le pierd atunci clar, trebuie sa am mereu mai mult de un balsam la mine. In functie de dispozitie, timp sau anotimp aleg unul care sa satisfaca nevoile buzelor mele. De exemplu, vara aleg unul care are neaparat un SPF, daca sunt in graba si nu am timp de aplicarea unui ruj aleg unul care va oferi putina culoare buzelor mele, iarna aleg un produs mai hidratant.
Balsamurile de buze Baby Lips de la Maybelline au intrat pe piata romaneasca parca, anul trecut, iar anul acesta au poposit si balsamurile de buze Baby Lips Electro
Am vrut neaparat sa le incerc. Au o culoare vie ce iti induce starea de spirit imediat ce le vezi, iar mirosul lor e yummy. Acest lucru face ca aplicarea sa fie mai apetisanta, dorindu-ti sa aplici balsam de buze datorita mirosului si astfel buzele vor profita de acest lucru, ele ramanand hidratate.
Ofera luciu de buze, iar culoarea nu e asa de puternica la primul strat. Cu cat aplicati mai multe straturi cu atat e mai puternica culoarea, cel putin rozul e asa. Portocaliul e usor mai timid. Am ramas surprinsa ca atunci cand luciul dispare buzele raman cu o culoare mai puternica decat atunci cand l-am aplicat, dar o culoare frumoasa.
Au un parfum delicios. Cel portocaliu miroase a portocale si cel roz a bombonele. Balsamurile discrete miros si ele foarte bine a bombonele.
Si cel mai important hidrateaza buzele pe termen lung. Cum ma lupt cu unele alergii mi se mai intampla sa am buzele crapate, dar aplicandu-l cu regularitate am scapat de aceasta problema si buzele mele se pot bucura in continuare de preferatul lor -> rujul mat.
Eu prefer atat buzele discrete cat si buzele nonconformiste.
Voi ce alegeti: buze discrete sau buze nonconformiste?


Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)