vineri, 14 august 2015

Sephora Glitter Remover Review

Uneori sa realizezi o manichiura cu sclipici poate fi o durere de cap atunci cand vrei sa indepartezi sclipiciul, dar nu mai este cu noul dizolvant special pentru sclipici de la Sephora. De mult mi-am dorit un astfel de dizolvant, mai ales ca nu stiam sigur cum functioneaza, adica stiam principiul dar sa zicem mai exact ca imi doream si eu un asemenea dizolvant.


Poate ati mai vazut un astfel de recipient in care se afla un buretel imbibat cu dizolvant pentru indepartarea ojei si iti bagi degetul in acest recipient iar oja este indepartata.
Cu ce e diferit acest recipient pentru indepartarea glitter-ului fata de unul obisnuit?
Acesta are un alt buretel mai abraziv care ajuta la acest proces. 
Nu se vede foarte bine in poza de mai jos, dar este buretele obisnuit, care e moale si este o gaura in burete, iar in aceasta gaura este acest burete abraziv dreptunghiular (care nu a ajuns in poza).


Indeparteaza in mod eficient sclipiciul, dupa ce tii degetul cateva secunde sau poate si un minut sclipiciul se duce. E o alternativa foarte usoara, rapida si curata atunci cand vrei sa scapi de sclipici. Nu trebuie sa folosesti dischete demachiante sau daca vrei sa pleci undeva il pui in bagaj si gata, ai plecat. Nu trebuie sa iei acetona si dischetele demachiante dupa tine.Pentru indepartarea sclipiciului uneori folosesc o baza peel off sau v-am aratat una DIY dar nu intotdeauna aplic aceste baze pentru sclipici si atunci acest produs este perfect pentru mine cand vreau sa indepartez sclipiciul mai repede, mai usor si intr-o maniera mai curata.
Poate fi gasit la Sephora :)
Cred ca a fost un review scurt si la obiect, nu?

L-ati incercat? Ce metode folositi pentru a scapa de sclipici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)