marți, 25 august 2015

Sclipici pentru unghii de la Salon Perfect

Ador culorile si cu acest sclipici le ador si mai mult. Inveselesc imediat orice zi, orice minut, orice clipa. De abia asteptam sa va vorbesc despre acest sclipici de care m-am indragostit instantaneu.
Acesti sclipici sunt ca o explozie de culoare, de veselie, aceste lucruri am simtit cat i-am purtat pe unghii.
Sclipici pentru unghii de la Salon Perfect face parte din gama Neon Collision si este un set de glitter in patru culori diferite. 
Setul contine si un lac transparent ce poate fi folosit ca si baza sau ca si top coat si o pensula mica, neagra si lata pentru indepartarea sclipiciului din jurul unghiilor dupa ce manichiura este gata si uscata. Nu am folosit pensula, dar lacul transparent imi place cum arata folosit pe post de top coat si de asemenea l-am folosit si pentru lipi sclipiciul de lacul de unghii.
Mai jos puteti vedea cum arata, unde veti vedea doua modele. Imi place foarte mult cum arata pe alb si de aceea l-am pastrat cat mai simplu desi imi venea sa mai adaug ceva.Mai jos eram plina de sclipici. Mereu dupa ce il foloseam eram plina de sclipici.


Sclipiciul poate fi folosit in multe feluri si daca mai vreti sa vedeti idei sa-mi spuneti.
Ador acest sclipici si il recomand daca vreti sa scoateti orice manichiura in evidenta :)
Il gasiti disponibil pe site-ul MyLash. Pe acest site veti gasi multe produse de la Salon Perfect si nu numai, iar acum au o promotie interesanta: trimiti 10 cutii goale de gene false de la Salon Perfect si primesti acasa o cutie cu genele false preferate. :)

Cum vi se pare acest set de sclipici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)