duminică, 2 august 2015

Privire fresh cu Wonder'Full Wake Me Up de la Rimmel London

Pot fi fidela multor produse pe care le incerc, dar se pare ca rimelului nu-i pot ramane fidela orice as incerca. Cand au scos cei de la Rimmel London un nou rimel am fost atrasa de el instantaneu si nu din cauza promisiunilor, ci din cauza ca aducea ceva nou pe langa celelalte. Ce aducea nou? Ei bine, rimelul este imbogatit cu extract de castravete. Castravetii sunt printre legumele mele preferate. Vara sunt excelenti cand vrei ceva fresh, de exemplu un smoothie in care sunt incluse si feliute de castravete sau imi place sa aplic feliute de castravete scoase de la frigider pe ochi. Deci nu aveam cum sa nu-l cumpar. Si speram sa aiba si parfum de castravete.
Wonder'Full Wake Me Up este noul rimel de la Rimmel London. Este un rimel ce are o formula mai altfel si care promite sa ofere o privire fresh datorita formulei sale.


Formula acestui rimel este imbogatita cu extract de castravete, Vitamina B5 si Vitamina E ceea ce vor revitaliza genele si vor energiza privirea. Extractul de castravete ofera si o senzatie de racorire genelor.
Periuta are o forma de clepsidra si cu peri mici in partea centrala si mai mari inspre exterior ceea ce va imbraca fiecare geana in culoare. Forma periutei ofera volum, alungire si chiar ridicare genelor.


Rimelul Wonder'Full Wake Me Up de la Rimmel London ofera genelor mele alungire si un oarecare volum. Ochii par mai mari si mai deschisi. Eu aplic rimelul intr-un singur strat.
Nu incarca si nu lipeste genele deloc si il ador pentru acest lucru. Daca ating cu periuta baza genelor simt o senzatie de racorire si imi place acest lucru, doar ca e scurt si trebuie sa atingeti pielea ca altfel nu se simte.
Rimelul are si un miros fresh de castravete si imi place mult, mult.


Imi place mult formula sa imbogatita cu extract de castravete si care ofera acel scurt moment de racorire si parfum de castravete, dar nu cred ca voi ramane fidela acestui rimel. Oricum l-am cumparat pentru formula si nu pentru promisiuni.
Merita incercat pentru ca este ceva nou si daca vreti sa simtiti pe genele voastre efectul de racorire.

Ati incercat acest rimel? Voua cum vi s-a parut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)