duminică, 9 august 2015

Paleta de farduri BYS Olive Daze

Salutare tuturor!

I wish cosmetics si pentru ca sunt sigura ca nu sunt singura, m-am gandit sa va prezint un produs de pe un site care ofera cosmetice la preturi mici, mici de tot.
Ador paletutele mici si compacte pe care le poti lua usor in calatorie, iar urmatoarea paletuta este perfecta pentru ca are doar cinci culori, toate culorile invartindu-se in aceeasi cromatica, astfel incat e usor sa creezi un look care sa scoata ochii in evidenta.
Paleta de farduri de pleoape este de la BYS, in nuanta Olive Daze.

BYS - Be Your Self este o companie de cosmetice din Australia ce vrea sa ofere femeilor produse de make-up top-class la preturi mici. Produsele lor nu sunt testate pe animale.


Paleta de farduri de pleoape Olive Daze are cinci culori sidefate: de la alb (foarte usor galbui), verde foarte deschis, pana la un maro mai inchis. Culorile sunt foarte pigmentate si rezistente, dar sunt mai rezistente atunci cand folositi si un primer.
Se amesteca foarte usor atunci cand creati un machiaj.


Primele cinci culori au fost aplicate direct pe piele si dupa cum puteti vedea sunt foarte pigmentate, iar ultimele cinci culori sunt aplicate pe o baza alba, ceea ce le-a facut si mai pigmentate, dar din cauza bazei par mai mate.
Ador paleta si in ultimul timp doar pe ea am folosit-o.
Dar are si un lucru mai putin placut si anume ca fardurile sunt mai prafoase din pacate.


Va recomand sa incercati paleta, mai ales ca are un pret foarte mic. Eu cred ca va va placea :)


Paleta de farduri de pleoape Olive Daze poate fi gasita pe site-ul I wish cosmetics. De asemenea o veti gasi si pe alte culori. Tot pe site veti gasi si alte produse la preturi mici, unele la preturi chiar mai mici decat in general: Manhattan, L'oreal, Bourjois, NYC, Wet'n'Wild, Max Factor.

Ce parere aveti de aceasta paleta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)