luni, 24 august 2015

NYC City Duet 2in1 || Review

Stiti ca ador rujurile. Imi plac cele mate sau cu un finish cremos, dar imi place sa incerc si alte finish-uri precum cele sidefate si daca sunt in culori neutre, nude care doar ofera o stralucire aparte buzelor atunci pot deveni rapid preferatele mele.


Rujul de la NYC City Duet 2 in 1 este un ruj unic ce m-a surprins. Nu am mai avut si nici vazut pana acum un ruj 2 in 1, jumatate din el sa fie intr-o culoare si cealalta jumatate sa fie intr-o culoare diferita. Asa ca ma bucur ca a ajuns in mainile mele. Voi ati mai vazut un astfel de ruj? 


Acest ruj NYC City Duet 2 in 1 in nuanta Spellbound este perfect pentru un look de zi oferind buzelor doar o stralucire, dar hidratandu-le pentru a fi frumoase.
Nuantele pot fi combinate pentru a crea un anume efect sau pot fi folosite separate. Mie imi place foarte mult acel maroniu. Bejul e dragut dar imi place mai mult combinat cu maro.
L-am vazut pe site-ul iwishcosmetics si in alta nuanta, una mai inchis si ma intreb daca poti crea efectul ombre cu acea nuanta pentru ca jumatate e rosu si jumatate e o culoare mai inchisa. Sau il poti folosi pentru a crea un machiaj de la zi la seara foarte usor, doar schimband rujul. Si e foarte simplu cu un ruj 2 in 1.

Cum vi se pare acest ruj 2 in 1?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)