luni, 31 august 2015

NOTD: Kaboom de la Salon Perfect

Ador ojele de la Salon Perfect. Ati mai vazut postari cu ojele lor si acum vreau sa va arat o alta oja superba. Culoarea ei e superba, ador textura si ador totul la ea. Are nevoie de vreo 4 straturi pentru a deveni opaca, dar poate fi folosita perfect ca si top coat peste o baza. Voi reveni cu alte manichiuri in care va voi prezenta aceasta oja "din alte unghiuri".


Oja Ka-boom face parte din colectia Caviar sau Neon Collision (in USA). Contine glitter mat in culori de vara: verde, albastru, galben si ma bucur mult ca o am in colectia mea. Glitterul o face sa para ca un caviar colorat.
 Puteti gasi aceasta oja pe site-ul Mylash. Pe site sunt disponibile cinci nuante superbe care mi-au ingreunat decizia de cumparare. Mi-a luat cateva zile sa decid ce vreau sa cumpar, ba vream Shocked, ba Jolt, ba Kaboom, ba Exploded, ba Bang. 
Pana la urma am ales doua oje din aceasta colectie, iar pe cealalta o veti vedea la un moment dat pentru ca inca nu am reusit sa ma bucur de culoarea ei superba.Mai sunt disponibile si alte culori superbe sau unele top coat-uri asa de frumoase, pe care in viitor sper sa le adaug colectiei mele.

Ce spuneti de aceasta oja?
Ce nuanta din cele disponibile va atrage cel mai mult?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)