duminică, 23 august 2015

Cu un pas inainte cu Toshiba

Uneori e greu sa fii cu un pas inaintea celorlalti in ceea ce priveste originalitatea. Parca intotdeauna altcineva are idei mai bine si e greu sa tii pasul. Si totusi auzim atat de des cat de mult conteaza originalitatea si nici nu e de mirare pentru ca oamenii nu vor sa vada aceleasi lucruri din nou si din nou pentru ca ar fi plictisitor, mai ales ca traim in era cand orice e posibil. Era tehnologiei arata ca nimic nu poate fi imposibil. Probabil ca la fel gandesc si cei de la Toshiba atunci cand creeaza produse care ii ajuta pe oameni sa fie cu un pas inainte.

30 de ani inovatii

30 de ani in care romanii au fost cu un pas inainte datorita tehnologiei oferita de Toshiba.
Pentru ca se implinesc 30 de ani de cand Toshiba aduce inovatia in Romania prin intermediul produselor din portofoliul lor vreau sa va prezint un produs pe care normal ca mi-l doresc pentru ca altfel nu putea.
Stim ca un laptop nu va intrece un calculator desktop la performante sau cel putin nu la un pret rezonabil si pentru restul lumii, dar oricum cine are nevoie de un calculator desktop daca nu se poate folosi de el si in alta parte decat in casa lui? Eu zic ca nimeni.
Am inceput sa calatoresc mai mult si de obicei ma plictisesc pe mijlocul de transport sau avion asa ca un calculator desktop nici nu intra in discutie, prea multe cabluri, prea multe chestii, de el uitam. Asa intra in discutie laptopul. Dar ce te faci cand are 3 kg? Mai bine aleg plictiseala. Totusi de ce sa aleg plictiseala cand pot alege un produs ce cantareste mai putin de 1 kg, este laptop si tableta si are o durata de viata de pana la 13 ore, adica voi avea mobilitate sporita


Va putea fi martorul meu cand imi creez amintiri si emotii, datorita camerei lui foto de 5 MP sau daca vreau selfiuri voi fi sigura ca vor iesi de nota 30 datorita camerei frontale de 2 MP. Astfel nu-mi voi mai face griji de amintirile si emotiile traite in vacanta si imi va fi mult mai usor de impartasit cu cei dragi.

Cu Toshiba Satellite Click Mini poti crea emotia, poti trai emotia.

Pe langa aceasta ca sa nu ma plictisesc atunci cand calatoresc, acest laptop 2 in 1 imi poate oferi divertisment si daca am treburi de rezolvat pentru serviciu le rezolv imediat si nici nu mai trebuie sa zic de faptul ca ma va ajuta sa raman conectata la blog aproape tot timpul. Ati observat si voi ca activitatea mea a scazut putin in ultimul timp. Are multe alte functii, dar misterul e mai incitant, va las pe voi ssa le descoperiti. Oricum vreau sa va mai spun ca posibilitatile sunt nelimitate.
Daca nu v-ati dat seama despre ce vorbesc atunci va spun: Cu Toshiba Satellite Click Mini imposibilul este dat uitarii si nu ai cum sa nu ti-l doresti. Pentru ca stiu sigur ca vi-l doriti si voi va spun si voua de concursul organizat de cei de la Toshiba cu ocazia implinirii a 30 de ani de inovatii in Romania.

Toshiba va ofera sansa de a castiga unul din cele 30 de premii ce consta in latopuri Toshiba. Daca ati cumparat sau veti cumpara un laptop Toshiba, intrati pe www.30anideinovatii.ro introduceti bonul si asteptati sa fiti anuntati ca sunt castigatorul unui laptop Satellite Click Mini sau chiar a unui KIRA Book. Sigur cineva drag se va bucura ;)


Motivele pentru care imi doresc acest laptop 2 in 1 de la Toshiba:
1. Nu ma voi mai plictisi atunci cand calatoresc cu mijlocul de transport: pot citi, pot urmari un film (daca dureaza prea mult drumul).
2. Cand sunt pe drum pot fi conectata la Internet si astfel pot lucra pentru blog sau pentru serviciu.
3. Pot impartasi cu cei dragi amintiri si emotii direct din vacanta.
Eu zic ca trei motive ajung momentan pentru ca ar fi nenumarate :D
Dar sa nu uitati de concursul celor de la Toshiba.

Care sunt motivele pentru care v-ati dori si voi acest laptop 2 in 1?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)