luni, 27 iulie 2015

NOTD: Pete de culoare intr-un camp de lavanda

Pete de culoare intr-un camp de lavanda - la acest lucru m-am gandit dupa ce am finalizat manichiura. Incep sa dezvolt o obsesie pentru un brand de oje si anume Salon Perfect. Imi plac culorile lor, rezistenta si textura ojelor. Ma bucur sa le pot gasi si in Romania prin intermediul site-ului mylash.ro, altfel nu stiu cum as fi facut ca sa pot sa am aceste oje.
Lavander Fields 108 a trebuit sa o am pentru ca mov deschis imi lipseste din colectie. Asa ca am cumparat-o cum am avut ocazia :D Doar ca a asteptat pana sa o folosesc si bine a facut pentru ca intre timp a aparut si partenerul perfect pentru oja, care sa se ajute reciproc si astfel fiecare sa iasa in evidenta. 
Lavender Fields face parte din colectia Violets&Berries.
Top Coat-ul de Salon Perfect Boom Boom este ca o explozie de trei culori: rosu, albastru si alb, care amestecate se contopesc cu baza. Din punctul meu de vedere este un top coat superb. Acest top coat l-am primit din partea site-ului.
Manichiura a rezistat vreo 4 zile si nu pentru ca a sarit, ci pentru ca voiam sa incerc si alte oje pe unghiile mele. :))
Eu am mai comandat de pe site si v-am mai povestit cate ceva atunci. Trebuie sa va mai spun ca au aparut si alte colectii de oje Salon Perfect, cum ar fi Caviar, Holographic si sunt multe top coat-uri frumoase si tentante, ca de exemplu 615 Hearts a Flutter. Un alt lucru ce imi place este ca sunt grupate pe culori ceea ce face cautarea mai usoara.
Un produs foarte tentant si era cat pe ce sa-l adaug la ultima comanda, dar m-am limitat doar la doua oje (vi le voi arata curand) este un suport ventuza pentru oja de la HappyGrip, asa sigur nu voi mai varsa oja :))

De data aceasta v-am prezentat ceva mai simplu, dar veti mai vedea acest top coat in actiune, cu siguranta :D

Ati incercat ojele Salon Perfect?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)