duminică, 26 iulie 2015

The Pale Pink Skirt from SheIn

Vreau sa va arat o fusta si cu aceasta ocazie cred ca ne vom cunoaste mai bine. Primul meu OOTD. Nu stiu cand vor mai fi OOTD-uri. Pozele acestea le-am facut cand eram la o petrecere si am zis hai sa fac niste poze, sa va arat fusta :)


Prima mea comanda pe site-ul SheIn am dat-o de abia anul acesta. Stiam de site-ul Sheinside de ceva vreme si desi ma atrageau unele haine de pe site, nu am comandat nimic. Acum Sheinside si-a schimbat numele in SheIn, dar nu acesta a fost motivul pentru care am comandat. Am comandat pentru ca m-am indragostit de o fusta superba. Aveam emotii de cum va arata, dar tot am comandat-o. Am gasit-o la reducere, am dat 14.33 dolari pe ea, plus transport inca 6.99 dolari. 
Fusta e superba.
Nu are probleme cu cusaturile (asa cum se mai intampla uneori la hainele de pe astfel de site-uri).
Arata aproape ca in poza de pe site. Culoarea mi se pare ca difera putin, pare mai intensa, dar oricum e superba.
Fusta este marime universala. Are un elastic la brau ce ii permite sa se aseze pe diferite tipuri de corpuri, astfel incat sa incante orice fata ce vrea sa o poarte.
Fusta este compusa din trei straturi, din care doua straturi de tul, primul strat este alb si al doilea, la mijloc, care este un roz prafuit, iar ultimul strat este o fusta din satin de culoare maro.
Eu am purtat fusta cu o bluza cu motive de ie (cel putin in fata), dar luata din UK, de la Primark :))
Am accesorizat tinuta cu niste flori, cum ar fi: o bentita cu flori si o "bratara" cu flori.
Ce spuneti de fusta?
E frumoasa nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)