sâmbătă, 4 iulie 2015

Crema de maini Moringa de la The Body Shop

O cititoare a blogului (Alexandra Ioana) mi-a spus intr-un comentariu ca ii place foarte mult gama Moringa de la The Body Shop si m-a facut curioasa in legatura cu aceasta gama asa ca cu prima ocazie, mi-am cumparat crema de maini de la The Body Shop.
Cand am pus crema in geanta nu stiam ca am un sabotor si va pata ambalajul cremei. A iesit cerneala de la un pix si ambalajul a fost distrus, dar asta nu m-a oprit sa nu va prezint aceasta crema.


Crema de maini contine unt de shea obtinut prin Community Fair Trade din nordul tarii Ghana. Untul de shea hidrateaza mainile. 
Are ulei esential din seminte de moringa pentru a rasfata mainile nu doar cu parfumul acestei flori, dar si le lasa fine.


Crema are o textura lejera si intra repede in piele lasand-o hidratata pentru o perioada indelungata. Miroase superb si ma bucur ca am cumparat-o si ca am ascultat de Alexandra. Asa ca nu va sfiiti si cand aveti vreo recomandare lasati-le pentru ca ma bucur sa descopar produse noi.


Ador crema datorita texturii ei lejere, dar si datorita parfumului ei absolut superb :) 

In gama Moringa, mai puteti gasi scrub, sorbet, unt de corp si alte produse. Daca sunteti curioase de aceasta crema de maini poate fi cumparata online sau in magazinele fizice.

Voi ati incercat aceste creme de la The Body Shop?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)