vineri, 10 iulie 2015

Cocktail pentru piele de la The Body Shop

Putina menta si lamaie verde si a aparut un cocktail celebru numit Virgin Mojito. Iar cei de la The Body Shop s-au gandit ca si pielea noastra sa se bucure de acest cocktail. Asa ca vara aceasta The Body Shop a lansat acest cocktail, Virgin Mojito, pentru piele, care sa ofere prospetime si energie dis de dimineata. Gelurile de dus ce contin lamaie sunt asa de revigorante si le ador asa ca atunci cand am auzit de lansarea acestei game nu am putut sa nu cumpar gelul de dus.

The Body Shop au venit cu multe lansari in ultimul timp dar aceasta nu m-a oprit sa imi cumpar si alte lucruri pe care vi le voi prezenta la un moment dat :)

De obicei cumpar gelul de dus inainte sa incerc si altceva din gama. Daca imi place gelul de dus, voi cumpara si altceva. Daca nu imi place gelul de dus cu siguranta nu voi mai cumpara altceva.


Imi place aroma acestui gel de dus si ma asteptam avand in vedere ca are lamaie. Asa cum am zis mai sus, ador lamaia in geluri de dus. 
Parfumul lui la inceput este usor dulceag si dupa aceea este mai acrisor ca si cum incearca sa te trezeasca cu vorbe dulci si cand vede ca nu te mai trezesti iti da o palma :)) Aceasta senzatie imi imprima si o ador :) 
Este lichid si imi place spuma pe care o face. Pielea ramane hidratata, dar parfumul nu rezista mai mult decat dusul.
Din aceasta gama ma mai tenteaza sorbetul care acum, vara, va fi perfect pentru zilele calduroase.


Ati incercat aceasta gama de la The Body Shop? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)