duminică, 21 iunie 2015

NOTD: Sparkling strawberries and cherries

Buna fetelor! 

Am scris acum aproximativ doua saptamani ca voi lipsi. Am lipsit din cauza Internetului, dar totul s-a rezolvat si acum pot scrie din nou pe blog. Uneori mai intram de pe telefon pentru a vedea ce se mai intampla, pana ce mi-am consumat tot ce aveam si timpul parca a stat pe loc o vreme. Deci daca vi se pare ca timpul trece repede, weekend-ul e prea scurt, ceea ce trebuie sa faceti este sa va deconectati de la Internet total :) 
In ultimul timp am devenit obsedata de o oja nude. Necesita ea trei straturi, dar imi place asa de mult ca am trecut peste acest incovenient. 
Suntem deja la sfarsitul sezonului caspunilor si de abia acum am reusit sa fac o manichiura cu capsunica de pe placuta BP-46 de la bornprettystore. Nu gaseam o baza perfecta pentru acea capsuna, dar aceasta de la Revlon mi se pare potrivita pentru ea pentru ca nu-i rapeste din frumusete.
Tot pe placuta mai erau si niste cirese si le-am ales pentru manichiura, iar excesul de inspiratie m-a facut sa adaug alte pete de rosu si sclipici si imi place ce a iesit.
Cum vi se pare aceasta manichiura?

Bye, bye...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)